my life

my life

Tuesday, 5 July 2011

baris!!!!!!!baris sedia..............

cita2 dulu nak jadi mat terap..
tapi malas la nak masuk palapes kat uitm nie...
penat kalau nak bahagikan masa antara belajar dan training...
so join la komander kesatria...
best taw belajar nie...antaranya:

  • kawan2 baru dari pelbagai coz
  • belajar kawad
  • outdoor
  • disiplin
  • jalan2 kat kampus lain mcm jamboree,xpdc rakit
dalam komander nie best..belajar mcm nak handle kem,nak wat aktiviti,blajo masak ngan senior2...pengalama paling best nitewalk lah..time tue berduyun2 trunlah komander...even tak diberi elaun sanggup trun...pas bis nite walk slalunya sesi bergosip ar ngan senior sambil menyediakan sarapan..senior yg masih diingati kak sab,kak ina,kak ita,kak sham,kak mai,kak shark,kak yam...laki plok,abg mat komando smpi la sekrang...

aku nie dari batch 36 ..antara batch teramai ngan komander pengiring seperti Puan Izan,kak ina,kak yam,bg mat,yasser n bg epoi...mcm2 la kami kena training seminggu tuk jd komander..penat kot...tapi best
 nie gambor time libk.41...aku yang tengah2 skali tue la...
pastu lam komander da la pangkat2 dia...mcm kk,kmadya,km,krk dan krm..tapi semua tue tak penting...semangat dan ikhlas masuk komander tue penting...

 hehhehee garang tak???

nie antara tugas aku la heheheheh...
pa pun komnder is the best...banyak aku blaja lam komander....

No comments:

Post a Comment