my life

my life

Thursday, 7 July 2011

Aku dan cinta monyet zaman sekolah...

mula2 kita tgk la skit preview story aku dulu yer....

aku dilahirkan pada 5 Julai 1988 kat Hospital Besar Kangar...dilahirkan keluarga yg sederhana sahaja...Ayahanda aku seorang petani biasa dengan keja2 kampung dan Bonda hanyalah Dayang di "Istana" kami...adik beradik aku hanyalah 3 orang sahaja...semua boy n lain2 perangai....Aku totally anak jati perlis...mak aku sahaja not made in perlis sebab mai dari Neg.Sembilan...Jarak umur aku ngan abang2 aku agak jauh dalam 5 -6 tahun jugaklah..
Aku tadika dekat ja...jalan kaki tak sampai pun dalam 100 meter..sberang jalan...biasala tadika KEMAS..cukup setahun aku masuk pula ke SK Beseri...ley dikatakan aku dibesarkan kat umah tok aku...sebab umah tok belakang sekolah ja...Kentut pun dengar...aku masuk skewl ni tahun 1 agak lembap la even duk kelas num 1...kiranya,aku slalu la pegang numbo last dlam kelas...pastu start darjah 2 aku trun ke kelas...aduh,time tu aku malu gila kowt...takpela...start dr situlah aku berazam nak ubah dri jd pandai...kira pas tue aku top 3 gak...bangga sial!!!

then aku masuk la kelas num 1 dr darjah 3 sampai la darjah 6..kat skewl aku bukan la pengawas tapi aku ska aktifkan diri seperti masuk koir,pergi kem n sebagainya...maklumlah cikgu ckp nak masuk SBP kna aktif..pulun la aku time tue...last upsr aku hanyalah 4A 1B huhuhuhu..
 kat sini gak aku pernah bercinta..JENG3...
 nak taw tak...
mcm nie...aku da la minat sorang bdak nie time skewl..nama dia A..


contoh taw gambar nie...


A lah yg baik ngan aku..kami dalam kelas duk skali...hurm dia punya meja blakang aku tp satu ja problem,dia dah da bf..darjah 4 da ada bf..bf dia mukan hensem pun itam n kurus ja.....Satu hari tue,aku tunjukkan la buku yg ckp aku suka kat dia...time tue dia tak ckp diam ja...pastukan time kelas KAFA(baik gak aku nie),kawan dia panggil aku..then bg surat ckp si A bg..tapi ngan syarat jgn bca skarang bca time habis kelas..
hati mula2 berdebar2 la..then,smpai ja kat umah tok aku kat tangga,aku bca la..pa lg...cinta ku terbalas!!!malam tue aku trus tulis surat balas blik,..siap da pantun tue yg tak bley blah hahahaha


...then pa lg...sok2 pg aku p skolah awai n letak bwah meja dia..heheheh...aku dah ada awek getus hati ku...pastu kan..loceng bunyi...masuk la cikgu matematik aku...biasala dia mengajar mcm biasa...time wat latihan kan,,aku cikgu buka la buku si A nie then ternampak surat tersebut...kantoi si A p ltak surat tue lam bku mate...pa lg cikgu pun nak baca........
sambungan tunggu entri pas nie yer hahhaha...

1 comment:

  1. hahahah monyet gak ko nie erk...hahhaha (lawak kasar skit~~~~)

    ReplyDelete