my life

my life

Friday, 8 July 2011

aku dan "birthday surprise party"

Allah selamat kan korang....
Allah selamat kan korang....
Allah selamat kan en syah dan iznoor
Allah selamat kan korang....



ha...nie lagu yg aku dengor bila masuk bilik makmal hub kat FRI td...apa kejadah nie...la upanya depa wat satu surprise untuk aku n en syah..
cerita dia mcm nie,,,,

mula2 tue aku tgk jam dah menunjukkan 11.30 pg...so aku ajak la Lah blik umah...mukan pa,takut jem lgpun nak g ambik moto cik lah n lah pun nak g pejabat pos...so aku g la lab nak antar  laptop suruh Ara jaga...tetiba bdak2 nie tahan tak maw bg balik..pe hal???
elly ckp pengarah nak jumpa la,ara ckp da orang nak mai la..pelik toi...si elly tetiba nak tunjuk sumthing sal blog apa kes?
pastu apa aku pun mcm sumthing ja sbb duk cri en syah..hah!!!nie mesti nak prank nie...pa lg aku trus chat ngan en syah agar melarikan dri bersame2...pa lg,kami kuar ar..si fieza duk ajak masuk lab hub why??kami surh dia buka pintu...tapi bila buka takda papa..aik???
kami lari ke luar skodeng kat tingkap tp tak nampak apa pa pun...
pastu kami masuk la gak...
pastu....
depa pun nyanyi la dengan sora yg agak hurm..bole la..(gurau jer...)

salwa si pembwa kek


get ready!!!!

ini kek dia...sedap nya!!!!
sesi memotong kek....

pastu pa lagi...makan kek ramai2.....best!!!
tetiba elly sapu krim kek kat aku...arghhh!!!!pa lg panas membara.....sesi membalas dendam...pastu ara pun wat...!!!!yg best akak lab ckp"g ambik tanah selut dalam lab"pa lg...laju ja aku g ambik...tggu tepi toilet..
"gedebush!!!kena kat muka ara..terbaik!!!
hahahahha
padan muka...

tapi pa pun bestla..tq yer kawan2...
ari nie...hadiah pemberian my parent pun nak taw tak adiah pa?
jeng3!!!
wat suit for diving!!!!

sayang mak n ayah...seronok toksah dok crita la...ari nie gak last bg fieza n anis dr uia...depa praktikal sma ngan kami...enjoy gila ngan depa...hehhehe

oklah...t aku story lg....

2 comments:

  1. tolong bg taw...aku yg pegi beli kek tu taw...sedap sioooootttt...heheh
    anyway...aku paling lambt wish kot...hepi besday mongek.....nyahhhhhh atttacccckkk..!!

    ReplyDelete
  2. hhahahah so skung muka ara soft giler la yerk...hahahahahha

    ReplyDelete